Να στείλετε μήνυμα
Jiangsu Xingrui Tools CO.,LTD
προϊόντα
Υποθέσεις
Σπίτι > Υποθέσεις >
Τελευταία υπόθεση εταιρείας για Ποιοι άλλοι τύποι βρύσεων χρησιμοποιούνται συνήθως για την επένδυση συσσωρευτών;
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. Jerry
Φαξ: 86-514-86376918
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ποιοι άλλοι τύποι βρύσεων χρησιμοποιούνται συνήθως για την επένδυση συσσωρευτών;

2018-10-24
 Latest company case about Ποιοι άλλοι τύποι βρύσεων χρησιμοποιούνται συνήθως για την επένδυση συσσωρευτών;

Εκτός από τα Nut Taps, υπάρχουν και μερικοί άλλοι τύποι βρύσεων που χρησιμοποιούνται συνήθως για την επένδυση στερεωτικών στοιχείων.Εδώ είναι μερικά παραδείγματα:

  1.  

  2. Πυροβόλες βρύσες: Οι βυθούμενες βρύσες, επίσης γνωστές ως βρύσες πλέγματος, έχουν μικρότερο μήκος καμπύλης σε σύγκριση με τις τυπικές βρύσες.Βότανο Σφουγγαρίσματα έχουν μια επίπεδη ή ελαφρώς στρογγυλεμένη άκρη, επιτρέποντάς τους να σπείρουν κοντά στον πάτο χωρίς υπερβολική συσσώρευση θραύσματος.

  3.  

  4. Σφιχτές βρύσες: Οι βρύσες έχουν μεγαλύτερο μήκος και πιο σταδιακή βρύση σε σύγκριση με άλλες βρύσες.Οι βρύσες βοηθούν να κατευθύνουν τη βρύση στην τρύπα και σταδιακά κόβουν τα νήματα, καθιστώντας τα κατάλληλα τόσο για χειροποίητες όσο και για μηχανικές εργασίες πεταλμού.

  5.  

  6. Σπειροειδείς βρύσες: Οι σπειροειδείς βρύσες, που ονομάζονται επίσης βρύσες όπλου ή βρύσες τσιπ, έχουν ένα κοφτερό άκρο με σπειροειδές σχεδιασμό φλάουτα.Οι σπειροειδείς βρύσες χρησιμοποιούνται συνήθως στην παραγωγή μεγάλου όγκου για εφαρμογές πεταχτής πεταχτής.

  7.  

  8. Ρολ Τραμπ: Οι ρόλοι, επίσης γνωστοί ως ρόλοι για ίνες ή ίνες που σχηματίζουν ίνες, είναι σχεδιασμένοι για τη δημιουργία ίνων από εύκαμπτα υλικά όπως αλουμίνιο, χαλκό και χαλκό.Οι ρόλοι μετατοπίζουν το υλικό για να σχηματίσουν το νήμαΗ διαδικασία αυτή παρέχει ισχυρότερα νήματα και βελτιωμένη αντοχή στην απογύμνωση.

  9. Διακοπές νημάτων: Οι διακοπές νημάτων είναι εξειδικευμένες βρύσες που χρησιμοποιούνται για την νηματοποίηση συσσωρευτών με διακοπές νημάτων, όπως ελικοειδείς ελικοειδείς ή ελικοειδείς.Αυτές οι βρύσες έχουν ένα συγκεκριμένο σχεδιασμό φλάουτα που τους επιτρέπει να νήματα στην ελικοειδή περιέλιξη εισαγωγή, διασφαλίζοντας την κατάλληλη εμπλοκή και την ασφαλή στερέωση.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο βρύσης με βάση τις ειδικές απαιτήσεις πεταχτής, το υλικό που πεταχτή, και τον τύπο του στερεωτικού που παράγεται.Συμμετοχή νήματος, η σκληρότητα του υλικού και ο όγκος παραγωγής θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή της κατάλληλης βρύσης για τα συρρικνωτικά ίντρα.